Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 17 de diciembre de 2012

V Trial Clàssic Òrrius

104 participants s'han donat cita a la ultima proba puntuable per la Copa de trial clàssic 2012, també s'ha fet la primera fira del trial que ha sigut tot un exit. Les 8 zones han tingut un nivell bastant difícil que ha fet disfrutar a tots els participants.
En Martí a gunyat el trial i el campionat en Open blau, en cat. 80 30 taronja en Jordi Yélamos a gunyat el trial i el campionat  i l'Oriol Prat tercer a la final de la mateixa categoria , en Ferran Serra primer a Òrrius i segon a la final i en Martí Cros campió en Open Mini.


 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario