Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 24 de diciembre de 2012

Trial de Vic

El Trial Ciutat de Vic tornar a tancar la temporada , Aquest Trial formar part de les acticitats per la Marató i aquets any també seria el Campionat de Catalunya. Vic dispossar d'un Bikeparck  fantastic , amb unes zones molt tecniques i divertides, amb una organtzació digna d'una Copa del Mon. El fred de primera hora a fet que les zones estiguessin gelades , i han fet patir els de les catagories dels petits. A les 11 del matí han començat els grans , les zones llargues i difícils han servit per coronar els nous Campions de Catalunya.
En Martí a guanyat en categoria Benjamí i ja es Campió de Catalunya, tancan una temporada perfecte ja que a gunayat tots els campionats en que a participat. En Cadet l'Oriol Roca a quedat tercer, En Fransec primer en Open Verd i en Jordi Yelamos Primer Open Taronja.No hay comentarios:

Publicar un comentario