Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

viernes, 9 de noviembre de 2012

Trial Terrassa

A Terrassa vem fer la ultima cursa puntuable per la copa Catana de Trial 2012, a les instalacions del Athletic , com sempre un trial divertit amb zones tipo indoor. Els de l'escola Trial Evolution han obtingut molts bons resultats en Open Blanc en Gerard a fet tercer, l'Aleix segon en Open blau, en Martí primer en Principiant.
A la general de la Copa Catalana l'Oriol llavina i l'Arnau segon i tercer en Open Blanc, l'Aleix segon en Open Blau, en Martí campió en Principiant, en Maró campió en Infantil.

Classificacion general Copa Catalana : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CC12_G.pdf

Video de terrassa :

No hay comentarios:

Publicar un comentario