Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 27 de agosto de 2012

Trial de Vallter 2000

El 22 de Juliol es va disputar la 3 cursa de la copa Catalana de Trial , a l'estació d'esqui de vallter 2000.  El fort vent de 60 Km/h va dificultar molt el pas per les zones , aquestes de molta pedra situades en fortes pendents . Tot plegat força perillos, peró els nostres es van trobar molt comodes guanyant en 4 categories , acompanyat de molts podis.
En categoria Open blanc l'Arnau Forns a quedat tercer, en Open Blau en Jordi Pascual primer i l'Aleix Baró tercer, en Martí Yélamos primer en Principiant, en Infantil en Maró primer i en Expert Oriol Roca primer.
Al final entrevista a l'Oriol Roca i en Maró per el seu magnific resultat, podeu veure-la en el video.
No hay comentarios:

Publicar un comentario