Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 27 de agosto de 2012

Oriol Roca cinqué del mon

El 4 i 5 d'Agost es va disputar a França el Jocs mundial de la juventud, l'Oriol Roca va ser el nostre representant.
El lloc de la cursa va ser a C.R.E.P.S un centre d'alt rendiment al costat de Poitiers, les zones eran de tipo indor cituades en un bosc de grans abres.
A les classificatories l'Oriol no va tenir cap problema per passar a la final, en un zones relativament facils.
El matí abans de la final va estar plovent intensament , aixó va complicar molt les zones que habian fet expressement per la gran final.
La primera volta l'Oriol va sortir molt concentrat, llastima de 2 errors que el va fer cometre 2 cincs en zones facils, en la segona volta va tenir mes sort i va marcar el millor resulat de tots el participants i aixó el va fer pujar fins a la cinquena plaça a 3 peus del podi.

FELICITATS ORIOL SEGUIEX AIXÍ , I SEGUR QUE EN UN FUTUR ACONSEGUIRAS EL TEU SOMNI DE SER CAMPIÓ DEL MON.


No hay comentarios:

Publicar un comentario