Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

martes, 1 de noviembre de 2011

Trial Terrasa

A Terrassa em disputat el penúltim trial de la Copa Catalana, en el circuit permanet Toyota, com sempre quasi totes le zones eren tipo indoor, amb un nivell de difícultat mig.
Els nostres s'han trobat comodes en aquest trial , i em aconseguit bons resultats, en Marçal segon en Open blanc, en Dídac tercer en Open blau, en Joel i en Martí tercer i segon en Benjamí, en Bernat segon en Principiant i l'Oriol Roca primer en Cadet.
Felicitar especialment en Bernat i l'Oriol Roca que ja són CAMPIONS de la Copa Catalana a faltar d'una proba, en Marçal i en Martí es jugant el campionat a l'ultim trial, que es disputara el 13 de Novembre a Girona.


Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/copa-kids-open11_5.pdf


No hay comentarios:

Publicar un comentario