Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

martes, 8 de noviembre de 2011

Festa del trial

El proxim 27 de Novembre es disputara la última proba del primer Triangular de Clàssiques a la localitat de Òrrius.
Es un trial ideal per iniciar-se en la competició , tant nens com adults, les zones son molt fàcils i assequibles per a tothom i el ambient distes i divertit, jo personalment disfruto en aquest trial ja que puc comparti zones amb el meu fill, un somni fet realitat.
Molts de nosaltres ja i vem assistir l'any passat, alguns va ser el seu primer trial i tots ens vem enportar un bon record.
Hi haura esmorzar per a tothom i molts regals, els que volgueu assistiri comoniqueu-mo que jo ho passare a la organització.


NO I FALTEU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario