Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 7 de marzo de 2011

TRIAL TARADELL

Priemra cursa de la temporada, i primeres impressions de quin estat de forma ens trobem. Taradell a sigut l'ecollida per arrenca el Campionat d'Osona, el trial es disputa en uns grans marges amb molta pendent i molta pedra, es un dels trial mes exigents i dificils,
Em tigut 3 representants al podi En Jordi Pasccual primer en open blau , el Oriol Roca primer en Cadet i el Joel Llabina que s'estreneva en el podi quedan tercer en benjami, la resta a quedat dintere el top 10 en cada categoria.


Classificasions http://www.trialsport.es/arxius/resultats/osona11_1.pdf


No hay comentarios:

Publicar un comentario