Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

sábado, 12 de marzo de 2011

TRIAL RODA DE TER

Trial de Roda de Ter segona proba puntuable per el campionat d'Osona. Els paratges on es disputar aquest trial es dels que mes m'agrada, montanya oberta i amb grans ecalons de pedra envoltat per un paisatge pinturesc.
També em tingut presencia al podi, El Pau a fet un trial molt inteligent quedant tercer en open blau , en Marçal que a fet un trial inpacable quedant 2 en open blanc i en Joel que ja comença a ser un habitual del podi, tercer a la cursa i segon de la general amb benjami.
Felecicitats a tots els nostres seguiu axí.

Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/osona11_2.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario