Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

domingo, 12 de mayo de 2013

Trial Sant Julià de Vilatorta


El Trial de Sant Julià a sigut la cinquena prova puntuable per a la Copa Osona 2013, aquest any a canviat de obicació , al costat del Mas Albareda s'ha montat el cntre neuralgic de la prova, les zones han sigut una mica facils per a les categories petites i de bon nivell per a les grans. la pluja caiguda el dia abans a fet que tot rellisques una mica a primera hara del matí.
Alumnes de l'escola han obtingut uns bons resultats en Open Blanc l'Arnau Forns a quedat primer, en Open Verd el Pau Llopart primer,en Aleví en Bernat Prat tercer i en Cadet en Ferran Serra  segon.
Ja només quedarar la ultima cita a la localitat de calldetenes.No hay comentarios:

Publicar un comentario