Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

martes, 26 de febrero de 2013

Trial Roda de Ter

El Trial de Roda de Ter a sigut un Exit en quant a resultats dels riders de Trial Evolution, s'han trobat molt comodes en unes zones bastant complicades , formades per grans lineas de pedra . La temperatura a sigut quasi primeveral tot i l'alerta de fred.
En Open Blanc l'Arnau forns i l'Oriol Llavina han quedat primer i segon, en Lluc Plans segon en Open Blau,en Open Verd en Pau Llopart segon, en Martí Yélamos segon en Aleví, en Infantil en Ferran Sanchez tercer, en Ferran Serra segon en Cadet i en Expert l'Oriol Roca a quedat segon.
No hay comentarios:

Publicar un comentario