Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 8 de octubre de 2012

Copa Catalana Òrrius

La penultima cursa de la Copa catalana de trial 2012 s'ha disputat aquest passat diumenge a la remodalada escola de Trial Òrrius, totes les zones eran tipo indoor, menys dues zones naturals per a les categories mes baixes.
La participacó de Trial Evolution a sigut alta, tots ho han fet molt bé, destaquem el Gerard Martínez, que a guanyat en Open blanc, el oriol llabina tercer en open blanc, en open verd en Fransec a quedat segon, en Martí Yélamos segon en Principiant i en Infantil en Maró a quedat primer.
A falta de la ultima cursa a Terrassa el 4 de Novembre , liderem i tenim opció de podi en varias categories.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario