Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

miércoles, 11 de julio de 2012

Trial a Sant Antoni de Vilamajor

El trial de casa nostra a sigut un exit total, 99 participants han passat per les zones , els expert han fet 3 voltes a  6 complicades zones , amb un nivell de mundial. Ja que en aquesta categoria es podia aconseguir punts UCI.
La resta de categories han seguit el traçat tradicional de 5 zones 2 voltes, pero el nivell de difícultat també a sigut bastant elevat.
Durant tot el matí a a fet una forta calor , els participants i expectadors s'han pogut protegir de la calor amb les 12 carpes que hem preparat.
Molts han sigut el corredors de Trial Evolution que han participat, alguns avituals a las curses i altres que s'han estrenat a casa.
Amb tanta representació, hem obtingut molts podis, l'Oriol Llavina i l'Aleix Martinez  primer i tercer en Open Blanc, l'Aleix Baró i en Jordi Pasqual segon i tercer en Open Blau, en Francesc i en Pol Palau primer i tercer , En Martí i en Joel primer i segon en Principiant,en Maró tercer en Infantil.
L'experiencia a sigut molt positiva , esperem que entre tots  poguem fer que el trial de casa nostra sigui una cita cada any.


Copa Catalana Trial '12 X-UP Energy - Kid's Cup - Open Cup #2 St. Antoni de Vilamajor (TrialEvolution) - C1 from TRIALSPORT on Vimeo.No hay comentarios:

Publicar un comentario