Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

viernes, 17 de febrero de 2012

Copa Osona Taradell

El passat diumenge 12 de febrer es va disputar la primera proba de la Copa Osona de trial 2012.
Com ja es habitual es va dispuatar a Taradell, el que ja no era gens a normal es la temperatura de -10 graus que ens va acompanyar tot el matí, tot un repte per a pilots i acompanyants.
Les zones situades en fortes pendents i amb grans blocs de pedra encar tenian restes de neu , de la setmana anterior.
Aquest any Trial Evolution comença molt fort , amb molta participació i molts podis.
L'Oriol Roca va participar en categoria expert , quedant seté per davant de molts pilots ja consolidats, en categoria Cadet l'Oriol Prat va quedar segon i en Ferran Serra el 10.
En Infantil en Maró va fer primer i en Pau el 10. En Principiant en Martí va quedar primer i en Joel quart, En Josep Sabe el 16 en Benjamí, en Open Blanc en Lluc primer i l'Oriol Llavina tercer.
En Open Blau En Jordi Pasqual quart i l'Aleix cinqué i finalment en Open Verd en Francesc segon , en Dídac tercer i en Pol seté.
Aquest any tenim participació en quasi totes les categories i amb opció de podi, ens veiem al proxim trial de Folgueroles.



Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CO12_1.pdf


No hay comentarios:

Publicar un comentario