Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

miércoles, 4 de enero de 2012

Trial de Vic

El passat 18 de desembre es va disputar l´últim trial de l´any 2011 a Vic. Tots als diners recaudats en aquest trial es van destinar a la MARATO DE TV3, una iniciativa fantástica a càrrec de TrialSport.
Les zones d´aquest trial van ser totes indoor, la humitat de la nit va fer que a la primera volta rellisquesin molt. Alguns corredors de TRIAL EVOLUTION van aprofïtar aquest trial per participar en categories superiors i així fer d´aquest trial un bon entrenament. Varem tindre una bona participació en el podi; Jordi Yélamos segon en categoria cadet, l´Aleix Baró segon en Open Blau, Pol Palau tercer en Open Blau, Lluc Plans segon en Open Blanc, Joel Llavina primer en Benjamí. També destacar la cinquena posició de l´Oriol Roca en categoria Expert.


Classificació : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/trial_ciutat_vic11.pdf
No hay comentarios:

Publicar un comentario