Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

martes, 6 de diciembre de 2011

Clàssicas de Òrrius

Òrrius va tancar el Triangular de trial clàssic, després de les probes disputades a Sant Feliu de Codines i Perafort.
El trial constava de 7 zones naturals repartides pel bosc i una zona indoor, tenien un nivell mig i la humitat de primera hora va aumentar la seva dificultat. Trial Evolution va tenir una nombrosa participació, per alguns d´ells va ser el seu primer trial com en Cesar, Jan, Pere, Elias, Guillem i Aleix.
L´Oriol Prat va fer un trial impecable amb zero peus fet que li va donar la segona posició. En Bernat va quedar tercer, i en Joel i en Martí van quedar segon i primer respectivament.
El resultat final del campionat ha sigut: En Jordi primer, Oriol segon en categoria de clàssicas, en Bernat segon amb blau i en Martí primer en Open Mini. En categoria absoluta en Jordi i en Martí van ser primer i segon.
L´any vinent el campionat de clàssicas constara de 4 probes i una de elles es farà a Sant Antoni de Vilamajor aixi que ja ho sabeu, posseu les vostres bicis clàssicas a punt.

Classificació : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/classic11_3.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario