Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

jueves, 8 de septiembre de 2011

TRIAL DE CLASSIQUES A PERAFORT

Després de les vacances que millor per retornar a les curses que un trial de classiques. Ens hem desplaçat a la bonica localitat de Perafort ( Tarragona ), on en Juan i en Lluis i tota la seva colla ens habien preparat un trial molt divertit a mb unes zones força complicades, 7 outdoor i una indoor que estava en mig del padock per donar mes espactacle.
Cinc hem sigut els de Trial Evolution en participar, en Bernat que a guanyat en open , l'Oriol Prat que a fet sisé participant amb una bonica montesa T-15, en Josep Prat amb una Monty T-215 a fet un trial fantastic quedant quart, en Martí guanyant en open mini i en Jordi Yelamos amb una monty T-219 gaunyant en classiques.
Després de la cursa ens hem refrescat a la piscina municipal. Felicitar els organitzadors per fer un trial fantastic.


Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/classic11_2.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario