Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 18 de julio de 2011

TRIAL ANDORRA

El segon trial de la copa catalana és va disputar a Andorra en el parc de NATURLANDIA. Tots als de TRIAL EVOLUTION vam arribar-hi divendres i així varem poder disfrutar del parc i la seva atracció estrella "TOBOTRONC". Dissabte a la tarda tots als corredors de TRIAL EVOLUTION varem veure les zones que ens tocaria fer al diumenge. El lloc on es va fer el trial era un bosc d´avets amb fortes pendents i ple de pedres.
Els nostres es van trobar molt a gust en aquestes zones i això es va veure reflectat ens els resultats. En Open Blanc en Marçal va fer primer i en Lluc segon. En benjamí en Martí va quedar en segon lloc, tornant a fer tot al trial a "0". En Principiant en Bernat va fer primer. En Open Blau en Dídac va quedar tercer. En cadet l´Oriol Roca va conseguir el segon lloc.


Classificació : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/copa-kids-open11_2.pdf


No hay comentarios:

Publicar un comentario