Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

martes, 28 de junio de 2011

Final Copa Ozona CalldetenesEl passat diumenge 12 de juny va tindre lloc la última proba puntuable per el campionat d'Osona a la localitat de Calldetenes. El trial es va disputar a l'escola de Trialsport, un camp ple de zones tipo indoor , un lloc creat per disfrutar del trial. La colla de Trial Evolution ho va fer molt bé. En Cadet l'Oriol Prat va quedar tercer en una categoria molt difícil, lamentar que L'Oriol Roca no va poder participar per problemes de salut, i no va poder defensar el primer lloc de la general , però finalment va quedar tercer. En Open blau en Pau va quedar tercer al trial i a la general ,disputant-se el lloc amb als seus companys. En pricipiant en Bernat va fer tercer i en Benjamí en Martí va acabar tot el trial a zero peus quedant segon .Trial Evolution va estrenar una carpa on tots els corredors i familiars de Trial Evolution es van refugiar del sol quant va acabar la cursa.Ens veiem a la próxima campions !!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario