Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

domingo, 12 de diciembre de 2010

TRIAL DE CLASSIQUES A ÓRRIUS

El trial de Classiques de Órrius a estat una festa del trial, on els que ja tenim una edat em pogut treure les nostres antigues bicis i rebiure aquelles senseciaons magiques de juventud.
Per la meva part he participat amb una Monty T-219, la meva primera trialera que em van comprar els meus pares quan tenia 12 anys. I encara va finissima , tant que m'ha fet guanyar en la categoria 80 nivell dificil, m'ho he passat molt bé i hi ha agut molt bon anbient.
Molts alumnes de l'escola Trial Eolution tanbe han participat en aquest trial en les categories de modernes , hem tigut representants en quasi bé tots el podis , i es que tenim un nivell molt alt.
Volem felicitar a l'organització, segur que l'any que bé repetim.

Classificació http://www.trialsport.es/arxius/resultats/orrius10.pdf


No hay comentarios:

Publicar un comentario