Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

miércoles, 27 de octubre de 2010

Copa Catalana Terrassa

La penultima proba de la copa catalana Kid´s Cup es va disputar a Terrassa en el circuit permanent de L´Athletic Club Terrassa.En aquesta cursa les zones van ser majoritariament indoors, zones que habitualment entrenem.En categoria Blanc vam obtindre dos places de Podi, en Pau Llopart en segon lloc i en Ferran Serra en tercer lloc. En la general d´aquesta categoria, dos dels nostres están en posició de podi. En les altres categories, la resta dels nostres pilots van fer una bona cursa. Ara només ens queda l´última proba a Girona que tancara aquest campionat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario