Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

jueves, 30 de septiembre de 2010

Campionat d'Espanya Cabrera de Mar


Tres hem sigut els valents en participar a la ultima proba del campionat d'Espanya disputada aquest passat cap de setmana a Cabrera de Mar.
En Bernat i lOriol Prat, van debutar en el campionat d'España , i la veritat ho van fer molt bé ,lluitan totes les zones fins al final i guanyan molta experiencia.
Jo tambe em vaig decidir a participar , no sabia molt bé com aniria ja que feia 15 anys que no participava en una cursa de bicitrial. El balanç a sigut bo ja que aconseguit una novena posicio, i m'ho he passat genial, tornan a sentir aquelles bones sensacions que transmet aquest esport.
Me plantejat fer tot el campionat d'Espanya 2011, crec que si entreno una mica puc millorar aquesta novena poscio.
PD: A sigut un luxe que alguns alumnes de l'escola TRIAL EVOLUTION amb fessin de motxillers, graciés nois.












Clasificacio,


http://www.trialsport.es/arxius/resultats/esp10_3.pdf

2 comentarios: