Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

miércoles, 25 de agosto de 2010

Stage i final de curs

El passat 26 de juny vem donar punt final al curs 2009-2010 fent un satage a al Roca del valles, un lloc de primera per practicar el Trial.
A les 10 del mati arrivavem a la zona coneguda com l'Elefant. Primer vem fer unes zones d'escalfament corretgin la tecnica i despres vem marcar zones amb 3 nivells fins a un total de 5, les vem fer 2 vegades. Els alumnes feian de control dels seus propis companys de diferenta categoria i aixi apendre mes .
El mig dia despres de 3 zones vem fer un picnic molt divertit, a la tarda vem canviar de lloc on i vem fer les 2 zones finals.
A sigut una experiencia molt divertida i constructiva que esperem tornar a repetir.2 comentarios: