Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 8 de febrero de 2010

Copa Osona a Taradell

Aquest Diumenge a començat la copa Osona a Tona , amb una nombrosa participacio dels pilots de l'escola Trial Evolution. A estat un trial molt selectiu, les zones majoritariament estaven en fortes pendents on hi havien grans blocs de pedres amb un bon grip, els dos Oriols han patit per superar unes zones molt exigents fisicament, pero han demostrat que tenen un bon nivell i que poden estar lluitan per el podi.
Els petits han disfrutat molt , llastima de la caiguda d´en Marçal, que per el que sembla no ha sigut greu( recupera´t aviat campio ).
El 21 ja tenim un altre cursa,i hem de treballar fort per millorar.
No hay comentarios:

Publicar un comentario